Bienvenido, Invitado
Nombre de Usuario Contraseña: Recordarme

POdkarpacie i loty do Madrytu
(1 viendo) (1) Invitado
  • Página:
  • 1
  • 2

TEMA: POdkarpacie i loty do Madrytu

POdkarpacie i loty do Madrytu hace 5 años, 6 meses #9576

• STYRO
  • usuario experimentado
  • Temas: 145
Kiedys za starych dawnych czasow to pol Mielca siedzialo w Alcala de Henares i Madrycie, do tego dochodzil Tarnobrzeg, Rzeszow, Przemysl, Debica itp. Teraz moze te proporcje sa inne,ale w dalszym ciagu tysiace ludzi z Podkarpacia mieszka w centralnej Hiszpanii. Jest szansa, ze linia lotnicza zdecyduje sie na uruchomienie bezposrednich polaczen lotniczych na trasie Madryt-Rzeszow, aby do tego doszlo trzeba przekonac linie, ze beda chetni na latanie na tej trasie. Na stronie lotniska w Rzeszowie od dzisiaj mozna zaglosowac w ankiecie gdzie chcialbys latac z Rzeszowa. Zapraszam do glosowania na stronie : www.lotnisko-rzeszow.pl/ - oczywiscie na Madryt

Re:POdkarpacie i loty do Madrytu hace 5 años, 5 meses #10286

• Arevaco
  • veterano del sitio
  • Temas: 304
Jestem zainteresowana lotami z Madrytu do Rzeszowa, ale nie wiem co mam zrobic aby zaglosowac.

Re:POdkarpacie i loty do Madrytu hace 5 años, 5 meses #10287

• chepolaca
  • de la casa
  • Temas: 831
Chodzi o to ze wczesniej na stronie lotniska mozna bylo glosowac na polaczenie Rzeszow-Madryt, ale wyglada na to ze zakonczyli juz ankiete.

Re:POdkarpacie i loty do Madrytu hace 5 años, 5 meses #10300

• STYRO
  • usuario experimentado
Arevaco escribió:
Jestem zainteresowana lotami z Madrytu do Rzeszowa, ale nie wiem co mam zrobic aby zaglosowac.

Nie tylko Ty jestes zainteresowana lotami

Ankieta zakonczyla sie jakis tydzien temu. Wzielo w niej udzial prawie 3000 osob - zakonczyla sie remisem po 41% zdobyly Rzym i Madryt. Z tego co sie orientuje jest szansa, ze Ryanair uruchomi polaczenie z rzymem i nie ma linii lotniczej zainteresowanej polaczeniem Madrytu z Rzeszowem a szkoda. Trudno pozostaje nam jedynie slanie maili do firm takich jak Vueling, Air Europa czy Spanair.

Re:POdkarpacie i loty do Madrytu hace 5 años, 5 meses #10328

• STYRO
  • usuario experimentado
PO kilku dniach nieobecnosci ankieta znow pojawila sie na stronie rzeszowskiego lotniska - zapraszam wiec do glosowania - miejmy nadzieje, ze cos dobrego z tego wyniknie.

Re:POdkarpacie i loty do Madrytu hace 1 año, 11 meses #24730

• mgda
www.facebook.com/group.php?gid=291983275387 moga wpisac sie Ci, ktorym zalezy na lotach Madryt-Rzeszow.
  • Página:
  • 1
  • 2
Moderadores: CSI, Kucharski, bohemian, Misku, Nando
Página generada en: 0.28 segundos