Bienvenido, Invitado
Nombre de Usuario Contraseña: Recordarme

szukam polaków mieszkajacych w granadzie
(1 viendo) (1) Invitado
  • Página:
  • 1
  • 2

TEMA: szukam polaków mieszkajacych w granadzie

szukam polaków mieszkajacych w granadzie hace 5 años, 8 meses #8352

• aska
szukam polakow mieszkajacych w granadzie obecnie jestem w polsce, ale juz we wrzesniu zonwu musze jechac do hiszpanii. mieszkam w granadzie i powiem szczerze, ze czesto dopada mnie tesknota za krajem i dosyc mam andaluzyjczykow:) chetnie pogadalabym od czasu do czasu z kims z polski, jezeli ktos cos wie, prosze zeby mi dal znac pozdrawiam

Re:szukam polaków mieszkajacych w granadzie hace 5 años, 4 meses #10667

• izunita
  • Recién llegado
  • Temas: 1
czesc Asia ! Jestem Polka mieszkajaca w Granadzie, jesli jestes juz tutaj to daj znac ! Mozesz do mnie napisac na maila Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Re:szukam polaków mieszkajacych w granadzie hace 5 años, 4 meses #10899

• blanka
  • empezando por aquí
  • Temas: 37
panki.i ja urozilam sie,tutaj w argentynie.minely lata i dzieki mojemu bratu w 2001,odnalazl czastke naszey rodziny w polce i od tego czasu mamy z nimi ontakt.moj brat Karolbyl w 2001 w ploce.Przed rokiem 2001 nie wiedziliismy ,czy zostala nam rodzina w Polce,stracilismy wszystkie kontatky i dlatego ucze sie jezyka polskiego,BARDZO TRUDNY.pozdrowienia dla ciebie caley mojej POLSKA.

Re:szukam polaków mieszkajacych w granadzie hace 5 años, 4 meses #10900

• blanka
  • empezando por aquí
  • Temas: 37
dzien dobry,moja mama urodzila sie,w Rajgrozie wojewodztwo Poldlaskie.Przyjechala do argentyny majac 5 lat z rodzicami i rodzenstwem w1930.Pozostali w BUenos Aires i tutaj moja mama zalozyta swoja rodzine wziela slub z Argentyczykiem synem wlocha i hisz.....continua en el anterior....

Re:szukam polaków mieszkajacych w granadzie hace 5 años, 4 meses #10906

• gregori
  • de la casa
  • Temas: 725
Troche to odbiega od tematu o Granadzie, ale juz jedna osoba sie zglosila wiec moze to Asi wystarczy. Pozdrowienia dla Blanki, milo ze masz zapal i chec do nauki jezyka polskiego, wiem ze dla was jest trudny wiec tym bardziej milo.
Przeproscie i Spadajcie

Re:szukam polaków mieszkajacych w granadzie hace 5 años, 4 meses #10916

• clover
  • de la casa
  • Temas: 848
Czesc Blanka! Jestem pod wrazeniem poziomu Twojego polskiego! Czy Twoja mama mówila i mówi do Ciebie po polsku? Temat dzieci dwu i wiecejjezycznych bardzo mnie interesuje. (aquí está el tema que hemos tocado: www.polonia-es.com/index.php?option=com_...0355&catid=1
Bylas juz w Polsce?

Saludos y espero verte por aquí
siglos y soplos

J.V.Piqueras
  • Página:
  • 1
  • 2
Moderadores: CSI, Kucharski, bohemian, Misku, Nando
Página generada en: 0.21 segundos