Bienvenido, Invitado
Nombre de Usuario Contraseña: Recordarme
  • Página:
  • 1
  • 2

TEMA: Polacy w Madrycie?

Polacy w Madrycie? hace 2 años, 8 meses #23108

• Alberto25
  • usuario experimentado
  • Temas: 90
Witam,

Mieszkalem przez dwa i pol lat w Polsce, i wlasnie sie prowadzilem z powrotem do Madrytu. Mam powiedziec, ze ostatnio kiedy tam bylem mialem ochote wracac do hiszpanii, ale teraz strasznie tesknie za wami i za waszym pieknym krajem. Chcialbym sie spotkac z polacami ktorze mieszkaja w madrycie zeby isc na piwo i rozmawiac o przegodach. Co wy na to? Tak trudno bylo sie uczyc polskiego, teraz nie moge pozwalac go zapomniec!!! moj gg: 2225094
Estrecha frontera entre la espera y la ida, saludos que son despedidas, y el mundo gira!!

Re:Polacy w Madrycie? hace 2 años, 8 meses #23114

• Aga
  • de la casa
  • Temas: 369
Czesc Alberto

No, jak na dwa lata to swietnie sobie radzisz z polskim.
Ja mieszkam od stycznia w Madrycie. Przeprowadzilam sie tutaj do mojego chlopaka Hiszpana. Ale bardzo chetnie umowie sie na piwo.
napisz maila: Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

pozdrawiam

Re:Polacy w Madrycie? hace 2 años, 8 meses #23117

• STYRO
  • usuario experimentado
  • Temas: 145
Ja jeszcze na Teneryfie, ale jak dobrze pojdzie to w tym roku wracam do Madrytu.

Re:Polacy w Madrycie? hace 2 años, 8 meses #23119

• Alberto25
  • usuario experimentado
  • Temas: 90
Super, no to juz trzy, prawie mozemy tanczyc polonesa:) (nie wiem jak to sie pisze).

Dzieki Aga:) Ciekawy ze nie sie poznalismy w Krakowie kiedy tam mieszkalem i bede mial teraz druga czanse:)

Ten poniedzialek lece do Oslo na pare tygodnia, ale potem przepominam was to piwo!

Milego weekendu,

Alberto
Estrecha frontera entre la espera y la ida, saludos que son despedidas, y el mundo gira!!

Re:Polacy w Madrycie? hace 1 año, 9 meses #25390

• Łania
Cześć Alberto,

Jestem Twoją fanką Jestem w szoku, że byłeś w stanie opanować język polski w takim stopniu...

Gratuluję i pozdrawiam!

PS Zapraszam na Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

Re: Polacy w Madrycie? hace 1 año, 2 meses #27606

• Onex
zapraszamy serdecznie do jedynego polskiego oficjalnego w madrycie serwisu technicznego i sklepu informatycznego .
zajmujemy sie naprawa komputerow, konsol oraz teelfonow
zdejmowanie sim locka, naprawa zamoczonych telefonow, piratowanie konsoli
C/ Villajimena 18 local 22
28032 madryt

godziny otwarcia
10.00-14.00 ,
17.00-21.00

zapraszamy serdecznie
Última Edición: hace 1 año, 2 meses Por CSI.
  • Página:
  • 1
  • 2
Moderadores: CSI, Kucharski, bohemian, Misku, Nando
Página generada en: 0.21 segundos